Helene Eriksen

Vestfold

Vestfold

En kort reise fra Oslo kan du oppleve Vestfolds verden. Vestfold har det beste fra alle områder langs Oslofjorden og Skagerrak. Langs denne fantastiske kysten finnes også 8 koselige byer, mengder av rustikke småsteder, historiske miljø, naturskjønne omgivelser og blant Skandinavias vakreste skjærgårder. Nære nok for en weekend, tilstrekkelig langt borte til å flykte fra hverdagens kjas og mas. 

Les mer--->

 

Destinasjoner

Destinasjoner

I geografisk størrelse er Vestfold Norges minste fylke. De korte avstandene innad i fylket gjør at du kan oppleve mye på noen få dager. Vi skal her løfte frem de aller beste "godbitene" for deg som skal feriere eller på annen måte ferdes i Vestfold. Vi håper at du via våre tips skal få god hjelp med å planlegge ditt opphold i Vestfold, og en herlig følelse av hva Vestfold har å by på av fristelser.

Les mer--->  

Færder Nasjonalpark

Færder Nasjonalpark

Vestfold kan utvilsomt by på noen av landets vakreste naturopplevelser. Skjærgården i Vestfold er et fantastisk natur- og rekreasjonsområde. Samtidig er det en svært sårbar skjærgård med viktige livsmiljø på land og under vann. Det var derfor en gledens dag for alle som bryr seg om Oslofjordens fremtid da Færder Nasjonalpark åpnet 31. august 2013, og ble med det Norges andre marine nasjonalpark.

Les mer --->

Geologiske Mesterverk

Geologiske Mesterverk

Kystlandskapet i Vestfold er vakkert. Her finnes ikke høye tinder og dype daler, men til gjengjeld er de blankpolerte svabergene og småøyene svært så innbydende. Ikke la deg lure til å tro at geologi er lite spennende. Steinformasjonene du kan se når du hopper i land på en øy eller en liten holme, forteller at her har det skjedd mektige geologiske prosesser. 

Les mer --->